Şehit Yusuf Önder Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz;Yenilikçi,doğa ile bağ kuran,girişken,değişen ve gelişen dünyaya ayak uyduran,çözümcü ve işbirliğine yatkın mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen ,uygulamaları ile okul öncesi eğitime ve topluma değer katan,ulusal ve uluslararası düzeyde örnek gösterilen okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz;Doğaya ve çevreye aynı zamanda toplumsal değerlere duyarlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,kültürel değerlerine sahip çıkan,problem çözme becerilerine sahip, araştıran, kendini gerçekleştirme yolunda adımlar atan, mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08:30-13:30 Öğle 13:30-18:30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ´´Dilimizin Zenginlikleri´´ Bakanlık projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ''DOĞADAKİ SINIFIM'' K210 ERASMUS PROJESİ ''DOĞADA ÖĞREN'' eTWİNNİNG PROJESİ

Telefon - 0242 3250101

WEB - https://sehityusufonderanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KUZEYYAKA MAH. 2551 SK. IRENOGULLARI ŞEHIT ATILLA NIZAM ILKOKULU BLOK NO 8/1 İÇ KAPI NO 1 KEPEZ / ANTALYA